VIDEO! Reacția Regelui Mihai după evenimentele de ieri

Regele Mihai, căruia medicii nu i-au permis să participe la înmormântarea soției sale, a rămas în Elveția.Reacția Regelui Mihai după evenimentele de ieri

Regele Mihai nu a putut fi prezent la ceremonia de ieri, de la Curtea de Argeș deoarece starea sa de sănătate nu i-a permis venirea în România.
Aseară, Regele Mihai a postat pe pagina sa de facebook un mesaj copleșitor: „Rămas bun, suflet blând!”

CITEȘTE ȘI ... Marijuana- prezentă la funeraliile Reginei Ana


De asemenea, puțini știu că Regele Mihai a compus o piesă pentru pian numită "Elegie". Lucrarea a fost interpretată de maestrul Dan Grigore, în cadrul unui concert aniversar susţinut în noiembrie 2013.


Majestatea Sa a compus-o în tinereţe, în 1941, şi nu a spus nimănui despre ea. A interpretat-o pentru prima dată câţiva ani mai târziu. În luna de miere, petrecută la Atena, Regele i-a făcut o surpriză Reginei Ana, care a putut să-l asculte pe soţul său cântând la pian.
Regina Ana a murit pe 1 august, la vârsta de 92 de ani, într-un spital din Elveția. Trupul neînsuflețit al acesteia a fost adus marți în România și a fost depus la Castelul Peleș, dar și la Palatul Regal din Calea Victoriei. Majestatea Sa a fost înmormântată pe 13 august la Curtea de Argeș, în Noua Catedrală Arhiepiscopală și Regală, necropola regilor României.