(video) Zăpada de la final de martie- bucuria copiilor din Pitești

Daca pentru soferi, zapada de la final de martie a adus doar nervi din cauza blocajelor in trafic, pentru copii e un adevarat miracol. 

“Pârtieeeeeee! Pârtieeeeeeeeeee!”, s-a auzit, ieri, din toate părţile, în Padurea Trivale. Echipaţi ca pentru luna decembrie, cu geci groase, manusi si fulare, cu sănii, sau de ce nu, cu saci de folie, zeci de copii au ieşit la distracţie. In mijlocul padurii, fiecare gasca si-a format propriul derdelus. Desi mai riscant, parca tot cu celofanul a fost mai bine, au concluzionat copiii, carora nici prin cap nu le-a trecut ca se pot accidenta. 

"N-am avut zapada de Craciun, dar avem acum! Decat sa stam in casa, mai bine ne dam cu sania si ne bulgarim", a spus unul dintre copiii care au ales sa isi petreaca sambata cu prietenii, la derdeluș.
Nu doar copiii s-au distrat de minune. Cei mai mici dintre ei au fost insotiti de parinti sau bunici. S-au batut cu zapada, au facut poze sau au construit oameni de zapada. "N-am putut ajunge la munte, dar am ales sa iesim din casa, sa ne bucuram de albul zapezii. Am construit si un om. Al nostru e cel mai frumos!", a spus, zambind, un tatic. 

"Daca zapada nu se topeste pana weekendul viitor, mai venim, ca tare mult ne-a placut", a spus o bunicuta, fericita ca a iesit cu nepotii la zapada.