(VIDEO) Vilă cuprinsă de flăcări!

Vila cuprinsa de flăcări, noaptea trecută, in localitatea argeșeană Rătești. Pompierii au intervenit cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime. După aproximativ două ore, incendiul a fost lichidat. 

Clipe de coșmar pentru o familie din Argeș. Noaptea trecută, o vila a luat foc. La fața locului au fost trimise, rapid, patru autospeciale ale ISU Argeș. Incendiul, ce a izbucnit în bucătărie, s-a extins la mansarda imobilului. Acoperișul locuinței cu etaj și mansardă a ars ca o torță. Doua ore s-au luptat pompierii să stingă flăcările.

Incendiul a fost lichidat fara sa fie afectate de flăcări parterul și etajul vilei. Pompierii au reușit să salveze și o parte din bunurile depozitate la nivelul mansardei. La locul intervenției a fost prezent și un echipaj Smurd, însă nu a fost nevoie ca paramedicii sa intervină.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență, cauza probabilă care a dus la izbucnirea incendiului este un scurtcircuit electric determinat de un cablu defect sau neizolat corespunzător.