A furat mașina de sub nasul proprietarului. Tânărul a fost lăsat în libertate

UPDATE, 18 februarie:


Un tânăr de 25 de ani, din Căldăraru, a ajuns vedeta târgului din Bradu după ce a reușit să fure o mașină de sub nasul proprietarului.

Din fericire, a fost prins de polițiști la scurt timp după apelul la 112. Tânărul a fost reținut, iar ieri a ajuns în fața magistrațiilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, care au dispus măsura controlului judiciar.
 

Update 17 februarie, ora 10:15

Tânărul de 25 de ani, din Căldăraru, care a furat o mașină, în cursul zilei de duminică, din Bradu, a fost reținut pentru 24 de ore. Astăzi, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

CITEȘTE ȘI ... De azi: Se ia curentul în 17 localități argeșene

 


 

Un argeșean, în vârstă de 25 de ani, din Căldararu, a fost prins de polițiști în localitatea Bârla, fiind bănuit că a furat un autoturism.

Mașina ar fi fost furată de către tânăr din zona Târgului Săptămânal din Bradu, sesizarea fiind făcută printr-un apel la 112 în jurul orei 14:30. Autoturismul a fost identificat cu rapiditate de oamenii legii, fiind reperat pe raza localității Stolnici. Bărbatul nu a oprit la semnalele acestora, astfel în Bârla a fost blocat în trafic de echipajul de poliție din Poliția Rurală Lunca Corbului, iar tânărul a fost imobilizat.

„Acesta va fi preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș, în vederea continuării cercetărilor și stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, transmit oamenii  legii.