(video) Urmărire ca în filme pe A1 - Doi tineri, reținuți!

UPDATE, ora 16:00

Cei doi tineri aduși, în această dimineață, la audieri au fost reținuți pentru 24 de ore. Mâine vor fi prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Pitesti, cu propunere de luare a unei masuri preventive.

UPDATE, ora 14:00

Focuri de armă noaptea trecută pe autostrada București Pitești. Doi hoți de combustibil au fost prinși de polițiști după o urmărire ca-n filme, asta după ce au sustras motorina din rezervorul unui tir bulgăresc. A fost o urmărire ca-n filme pe mai mult de 5 kilometri. Ca să îi oprească, agenții au tras mai multe focuri de armă. Patru dintre ele au atins roțile, caroseria și geamurile mașinii.

Doi tineri au fost aduși la audieri la sediul IPJ Argeș. 

Conform anchetatorilor, o parte din cantitatea de motorină a fost recuperată.

Focuri de armă noaptea trecută pe autostrada București Pitești. Doi hoți de combustibil au fost prinși de polițiști după o urmărire ca-n filme, asta după ce au sustras motorina din rezervorul unui tir bulgăresc.

Acest autoturism este înțesat cu bidoane pline cu motorină, carburant sustras de hoți din rezervoarele unui tir înmatriculat în Bulgaria. Acesta se afla într-o parcare situată la kilometrul 110 al autostrăzii București Pitești. Hoții au vizat din timp mașina și s-au dus pregătiți. Au fost văzuți însă de alți doi camionagii care au anunțat autoritățile. Mai mult, ei au încercat să blocheze cu mașinile ieșirea din parcare a autoturismului în care au fost urcate bidoanele cu motorina furată. Hoții au reușit să fugă, dar cu polițiștii pe urmele lor. A fost o urmărire ca-n filme pe mai mult de 5 kilometri. Ca să îi oprească, agenții au tras mai multe focuri de armă. Patru dintre ele au atins roțile, caroseria și geamurile mașinii.

CITEȘTE ȘI ... Tată și fiu reținuți! Și-au bătut vecinii cu uluca

Într-un final, cu roata spartă, mașina s-a oprit. Doi dintre hoți au fost prinși. Se pare că în autoturism ar fi fost patru. Ceilalți doi au au fugit pe câmpul din apropiere. Hoții prinși au fost duși la sediul Poliției autostrăzi pentru audieri, iar mașina a fost ridicată pentru a fi expertizată. Poliția a deschis un dosar pentru furt si i-a reținut pe cei de hoți.