VIDEO-UPDATE! 6 victime au fost RĂNITE în accidentul din Calea Craiovei!

UPDATE, ora 09.08:

Un șofer în vârstă de 50 de ani din Pitești a ieșit din peco fără să se asigure și a intrat în coliziune cu un autoturism  care se deplasa dinspre Pitești spre comuna Albota. La volanul autoturismului, se afla o femeie de 27 de ani din Costești. La Spitalul Județean au ajuns 6 persoane, iar la Spitalul de Pediatrie Pitești a ajuns un copil. În mașina care a ieșit din peco se aflau șoferul, o femeie de 50 de ani și o fetiță în vârstă de 12 ani, iar în mașina care se îndrepta spre Albota, se aflau șoferița și alte trei femei, de 32,37 și respectiv 51 de ani. Victimele au suferit în urma impactului mai multe traumatisme, escoriații și posibil fracturi.

 

VIDEO-UPDATE, ora 08.22:

În urma impactului ce a avut loc în cu puțin timp în urmă, mai multe ambulanțe s-au deplasat la fața locului, pentru a le acorda îngrijiri medicale și a le transporta la spital pe cele șase victime ce au leziuni ușoare.

UPDATE:

La fața locului au ajuns și polițiștii. Din primele informații, se pare că accidentul ar fi fost provocat de neacordarea de prioritate la ieșirea dintr-o benzinărie.  Se circulă alternativ la acest moment.

Chiar în aceste momente, un accident rutier a avut loc pe Calea Craiovei, unde trei persoane sunt rănite.

În urma unui impact dintre două autoturisme ce a avut loc chiar acum, potrivit celor ce au sunat pentru ajutor medical, trei persoane ar fi rănite. La fața locului se deplasează un echipaj SMURD și o ambulanță a Serviciului de Ambulanță Județean Argeș.

Vom reveni!

FOTO: Info Trafic Pitești