(video) Una din fiicele patronului de la Teilor, în echipa lui Florin Dumitrescu în show-ul „Chefi la cuțite”

Are doar 15 ani, dar și-a stabilit de pe acum cariera și nu are nicio legătură cu afacerea familiei, în prețiosul sector al diamantelor! Andreea Enache, fiica celui care a înființat brandul Teilor, Florin Enache, își dorește să devină bucătar chef, iar primul pas către celebritate l-a făcut prin participarea sa la show-ul de cooking difuzat de Antena 1, „Chefi la cuțite”.

Pentru calificare, deși emoțiile erau vizibile, piteștenca s-a descurcat de minune și le-a preparat celor trei chefi, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea, un desert: o ruladă de bezea cu zmeură și fistic, care arăta fabulos. A preferat să pregătească ceva dulce, pentru că, așa cum a declarat, asta îi place cel mai mult să pregătească în bucătărie, dar și pentru că îi permite să își pună în valoare o altă pasiune a sa, designul. A deprins tainele gătitului de la bunicile sale, iar în platoul de filmare a fost încurajată de părinți, dar și de sora sa geamănă, Maria.

Invitată și ea în fața chefilor, alături de Florin Enache, Maria a dezvăluit că ea dorește să își facă un hotel, iar Andreea să dețină restaurantul din cadrul acestuia. Desertul i-a cucerit pe jurați, iar Andreea Enche merge mai departe, fiind cooptată în echipa lui chef Florin Dumitrescu.


 

 

 

 

Sursa: Săptămânalul Ancheta