(video) Un consilier județean a depus online jurământul. Valentin Diaconescu - pozitiv COVID 19!

UPDATE, ora 13:00

În acest moment, la Consiliul Județean Argeș se desfășoară prima ședința extraordinară din mandatul de președinte al lui Ion Mânzână urmând a fi aleși vicepreședinți.

Pentru primul vicepreședinte propunerile au fost: Marius Nicolaescu (PSD) şi Adrian Cîrstea (USR).

Votul pentru alegerea primului vicepreședinte CJ Argeș s-a încheiat. Marius Nicolaescu, de la PSD, a fost ales cu un numar de 18 voturi, iar Adrian Cîrstea a fost votat cu 14 voturi. Două voturi au fost declarate anulate deoarece ștampila de vot a fost pusă pe ambii candidați.

Următoarele propuneri sunt: Narcis Sofianu (PNL) și Adrian Bughiu (PSD).

----------------------------------------------------------------

 

Astăzi are loc prima ședință a Consiliului Județean din mandatul de președinte al lui Ion Mânzână. Pe ordinea de zi apare alegerea celor doi vicepreședinți ai CJ Argeș. Votul va fi secret.

Pentru primul vicepreședinte, sunt două propuneri: Marius Nicolaescu (PSD) şi Adrian Cîrstea (USR).

 


La ora 12:00, supleanții aflați pe listele electorale la alegerile locale din 27 septembrie și-au depus jurământul. Totodată, un consilier județean a fost nevoit să apeleze la tehnologie, fiind confirmat cu COVID-19. Vorbim despre Valentin Diaconescu, reprezentant la PNL, care și-a rostit jurământul online.

 

Astfel, în cadrul ședinței conduse de președintele C.J. Argeș, Ion Mînzînă, Consiliul Județean Argeș a fost completat cu noii consilieri județeni: 

# Elena Cristina Popa (PSD) 

# Valentin – Ion Deaconescu (PNL) 

# Narcis – Ionuț Sofianu (PNL) 

# Emilian David (PNL) 

# George – Dan Giuclea (PNL) 

# Manuel Tică (PNL) 

# Alexandru – Mihai Ștefan (USR PLUS) 

Pentru mandatul 2020 – 2024, Consiliul Județean Argeș este format din 35 de membri, 34 de consilieri județeni plus președintele Ion Mînzînă, ales uninominal.