VIDEO! Un argeșean a ajuns în MAREA FINALĂ iUmor din această seară

Ioan Stan, din comuna Mărăcineni, participă la finala emisunii iUmor difuzată pe Antena1, dumincă seara, de la ora 20:30.

Argeșeanul se numără printre norocoșii care a fost votat de public pentru a ajunge în marea finală, deși este trecut de prima tinerețe.

La primul său moment, nu s-a lăsat intimidat de stand-uperii în vogă și nici de magicienii cu experiență, dovedind că poate fi mult mai amuzant decât aceștia.
Nea Ion și-a făcut apariția pe scenă cu un mic cadou pentru cei trei jurați: Delia, Mihai Bendea și Cheloo. Bărbatul le-a adus „țuică de Pitești”. Deși țuica nu a fost foarte apreciată, Ioan Stan a ridicat publicul în picioare prin stilul său unic de a spune bancuri clasice românești: „Ioan Stan poate fi exemplul clar că umorul nu are vârstă”, „Old school is good”, au fost doar câteva dintre aprecierile juraților cu privire la numărul lui Nea Ion.

Cum îl putem vota pe argeșeanul Ioan Stan:


Etapa 1. Votul Juriului

Mai exact, în prima etapã va conta votul juriului. Astfel, cei nouã finalişti aleşi de cãtre telespectatori prin vot pe aplicaţia “iUmor”, de-a lungul celor nouã ediţii ale show-ului îşi vor alege fiecare câte un jurat care sã le fie mentor său partener de scenã, dacã este cazul. Juratul care este mentorul unui finalist îi va dă acestuia automat like-ul sãu (Votul “DA”). Pentru a promova în urmãtoarea etapã, un concurent are nevoie obligatoriu de trei like-uri ( trei voturi “DA”), un singur dislike (vot “NU”) eliminându-l din concurs.

Etapa 2. Votul Publicului

În cea de-a doua etapã, toţi concurenţii care au obţinut trei like-uri ( trei voturi “DA”) intrã la votul publicului. De aceastã datã, votul se va face exclusiv prin SMS la 1313, numai în reţelele mobile VODAFONE, ORANGE, TELEKOM.

Tariful este de 1.20 EURO TVA INCLUS. Nu existã limitã a numãrului de voturi date de la un singur numãr de telefon. Va exista o singurã sesiune de vot, marcatã cu START VOT şi STOP VOT, la finalul cãreia vă fi declarat câştigãtor concurentul care a obţinut cel mai mare numãr de voturi ( cele mai multe SMS-uri).

Vezi momentul lui Nea Ion din prima sa apariție:

Echipa Sursata.ro îi dorește mult succes!