VIDEO! TRAGIC: ARGEȘENI DECEDAȚI ÎNTR-UN ACCIDENT ÎN ANGLIA!

Pe 14 decembrie a avut loc un tragic accident în Anglia, în urma căruia trei români și-au pierdut viața și alți doi sunt în stare foarte gravă, internați la un spital din Oxford. Tragedia a avut loc în Morsia. Autoturismul marca BMW, în care se aflau cinci tineri, doi frati din Pitesti, soția unuia dintre ei şi alţi doi români, unul din Galaţi, celălalt din localitatea Priboieni, a fost lovit din lateral de șoferul unui Hyundai care circula cu viteză. În urma impactului violent, tânărul din Galați a murit pe loc. Pe 15 decembrie, la o zi după accident, șoția șoferului BMW-ului, Ancuța Oprea a pierdut lupta cu viața. De asemenea, în ziua de Crăciun a decedat și tânărul din Priboieni.

Frații Oprea se luptă pentru viața loc deși au fost operați de mai multe ori, soțul femeii decedate a fost operat la stomac și i-a fost scos un rinichi, iar fratele lui a fost oprat de șase ori la coloană și la gât. Accidentul a avut loc chiar de ziua lui Florin Oprea care a împlinit 24 de ani. Aceștia plecaseră în străinătate pentru a câștiga mai mulți bani. Au lucrat și în Cehia, în Spania, iar de două luni lucrau în Anglia. 

La Smeura, acolo unde locuiește mama celor doi frați, casa a devenit un adevărat altar. Mama fraților Oprea are în grijă băiețelul celor doi soți, care nu știe că mama lui a murit și încă o așteaptă să-i aducă bomboane. Femeia spune că are nevoie de 4000 de lire pentru a putea aduce trupul neînsuflețit al Ancuței Oprea. Aceasta se roagă să nu-i moară și băieții, deoarece nu va avea de unde face rost de încă 8000 de lire pentru a le repatria trupurile. 

Aceasta nu este prima tragedie care s-a năpustit asupra familiei Oprea. În 2011, soții Oprea au trăit o adevărată dramă când le-a murit un copil la naștere, din cauza unui medic care a fost acuzat de malpraxis. Doi ani mai târziu, în 2013, tatăl copilului a protestat, legat cu lanțul de gard, în fața clinicii unde doctorul lucra. Cei doi soți s-au simțit neîndreptățiți, considerând că a fost mușamalizat cazul lor .

Mama celor doi tineri s-a pregătit de înmormântare, a cumpărat cele necesare: coroane, pachete, prosoape. Speră să strângă banii pentru ca trupul neînsuflețit al fetei să fie înmormântat acolo unde este înmormântat și copilul.