(video) Tradițiile comunei Corbi, la  Târgul de Turism al României!

În perioada 14 - 17 noiembrie, la Romexpo, în Pavilionul B1, s-a desfășurat ediţia de toamnă a Târgului de Turism al României, eveniment la care a participat și comuna Corbi, alături de 230 de firme din 16 ţări.

Pe lângă expozanții tradiționali ai manifestării, reprezentanţi ai consiliilor judeţene, oraşelor şi comunelor din România s-au făcut cunoscute în cadrul târgului zonele turistice, tradiţiile, obiceiurile şi frumuseţile meleagurilor autohtone.

CITEȘTE ȘI .... S-au pus în vânzare abonamentele la a treia ediție a Stonebird


Standul localității argeșene a prezentat pe lângă produse tradiționale, peisaje mirifice și istorie, evenimentul anului în județul Argeș, și anume Stonebird Festival, desfăsurat în perioada 7 și 9 august 2020. 


”Comuna Corbi, străveche vatră românească, promovează valorile tradiționale (păstrate de peste jumătate de mileniu) îmbinate cu atracțiile moderne la Târgul de Turism al României care se desfășoară în perioada 14-17 noiembrie 2019
În peisajul rural românesc, gazdă atât pentru târgurile meșteșugărești cât și pentru festivaluri de muzică rock, comuna argeșeană Corbi de sub poale de munte va avea tot timpul cu ce să te îmbie... istorie, tradiție, legende, natură, evenimente, un colț de rai în nordul județului Argeș!”, a fost mesajul postat pe pagina de socializare a edilului Virgil Baciu.