(video) 20 de mașini de gunoi au fost ridicate din zona Fundatura Nicolae Bălcescu

UPDATE:

Primele 20 de mașini de gunoi au fost, deja, încărcate de către angajați ai SC Salpitflor Green SA, curățenia desfășurându-se în continuare sub supravegherea unor echipe ale Poliției Locale. Acțiunea va continua și mâine.

Proprietarii de la Nr. 50 sunt cunoscuți de către autorități pentru faptul că adună gunoaie de diverse tipuri din pubele firmelor de salubritate și le depozitează în curtea propriei case dar și pe stradă, pe trotuar, astupând chiar și canalele de preluare a apelor pluviale. 

Astăzi, primarul Cornel Constantin Ionică, viceprimarul Sorin Apostoliceanu și șefi ai serviciilor de specialitate din cadrul Primăriei Municipiului Pitești, împreună cu reprezentanți ai Poliției Locale, SC Salpitflor Green SA, ADP Pitești, Salubris SA, Garda de Mediu Argeș, DSP Argeș, DSVSA Argeș, IPJ Argeș s-au deplasat pe Strada Fundătura Nicolae Bălcescu, Nr. 50, pentru a rezolva situația.
Familia Popa are la dispoziție 15 zile să-și salubrizeze proprietatea, având în vedere existența unui real focar de infecție care pune în pericol sănătatea publică. Trebuie adăugat că, cetățenii în cauză strâng, odată cu gunoiul și zeci de câini vagabonzi care deranjează locuitorii din zonă.

 

Reprezentanții Primăriei Pitești, lucrători ai Societății de Salubritate, Poliția Locală și cea Națională, dar și alte entități administrative se află acum pe strada Fundătura Nicolae Bălcescu pentru a planifica evacuarea a tone de gunoi care zac într-o gospodărie, dar și pe domeniul public. Nu este pentru prima dată când se întâmplă acest fenomen.

CITEȘTE ȘI ... VIDEO: De ani de zile se luptă pentru gunoaiele sale

Familia respectivă a acuzat în repetate rânduri că autoritățile le ridică gunoiul, apelând chiar și la Instanță.

La ultima salubrizare au fost ridicate 44 de camioane pline cu gunoi. Acum, situația se repetă.

Mascații sunt la fața locului, pentru a evita ca situația sa degenereze, ca datile trecute când sotul femeii a fost încătușat.