(VIDEO) Teribilism pe patru roți! Fiul patronului de la Metropol a urcat scările de la Zinca ....

Că Bogdan Toma, fiul patronului hotelului Metropol, iubește adrenalina se știe. Despre noua sa ispravă știu doar prietenii apropiați, care nu l-au lăsat să facă "prostii" singur, prietenii lui de pe Facebook și acum, cititorii Sursa Ta. 


Într-una din serile trecute, potrivit martorilor, Bogdan a urcat scările de acces din strada Egalităţii în Traian, de pe lângă Colegiul Naţional "Zinca Golescu". Nu, nu le-a urcat așa cum o facem cu toții, pe jos, ci la volanul mașinii sale, un 4x4. 


Actul de teribilism putea să se termine tragic, atât pentru șofer, cât și pentru prietenii lui care au stat la baza scărilor până ce mașina a ajuns sus. Din fericire, nu s-a întâmplat acest lucru și nici scările nu au fost distruse din cauza greutății. Despre mașina nu putem spune același lucru, fiind nevoie sa fie dusă în service.

Imaginile cu șoferul care a escaladat scările cu mașina au ajuns....direct pe Facebook, pe pagina personală a teribilistului, nu înainte ca numărul mașinii să fie blurat. 

Nu este singura demonstrație 4x4 a lui Bogdan, pe pagina sa de socializare fiind postate și alte experiențe similare. Cele mai periculoase, susțin prietenii lui Bogdan, rămân în "familie". 

Pentru aroganța sa, șoferul riscă o amendă cuprinsă între  2000 și 6000 de lei, pentru că a circulat cu mașina pe un spațiu destinat pietonilor. Isprava a fost comisă noaptea, când scările nu sunt intens circulate. Din fericire, nu au fost persoane rănite.