(VIDEO) ȘTAFETA STEAGULUI UNIUNII EUROPENE, PREDATĂ LA PITEȘTI ÎNTR-UN MITING DE PROTEST ÎMPOTRIVA GUVERNULUI!

Chiar în aceste momente, steagul Uniunii Europene, primit de la Parlamentul European, de la Bruxelles, a ajuns în Piteşti. Momentul a fost urmat de un miting de protest la adresa Guvernului Dăncilă.

Încă de la ora 17:30, steagul Uniunii Europene a fost desfăşurat în Piaţa Primăriei, acolo unde drapelul este purtat, în marş, prin centrul oraşului, până la Prefectura Argeş, unde are loc un miting de protest care a început în urmă cu câteva minute.

Coloanele de manifestanți s-au deplasat din Oradea,Timișoara, Arad, Deva, Sibiu etc. și au ajuns și la Pitești pentru a aduce steagurile UE și al României. Au plecat din Piața Primătiei spre Prefectura Argeș și scandează: Jos PSD, CIUMA ROȘIE! ROMÂNIA TREZEȘTE-TE!
 

"Organizatorii acţiunii îşi arată astfel susţinerea pentru apartenenţa României la valorile europene. Steagul Uniunii Europene, de mari dimensiuni, a fost expus în pieţele centrale din oraşele europene în care se află mari comunităţi româneşti, precum şi în principalele municipii din România. Evenimentul va continua cu miting de protest în Piaţa Vasile Milea", a anunţat asociația civică ActivAG Piteşti.


Trei steaguri trec prin Pitești, având destinația Capitalei

"Sunt trei steaguri UE, unul mare, care are peste 70 mp şi două steaguri mici, luate de la Bruxelles, care vor fi înmânate prmierului Dăncila, mâine, în jurul orei 10, la sediul Guvernului. Şi mai avem unul al Romaniei care are peste 100 mp. Cele mari vor fi desfasurate şi purtate de participanti de la Primarie, către Prefectură. Acelaşi lucru se va întâmpla şi mâine dimineaţă, la 09:30, în Piata Victoriei,  înainte de predarea celor doua steaguri mici ale UE", precizează Traian Paparete, într-un comunicat ActivAG Piteşti. 

Marți, 6 martie, steagul UE pleacă din municipiul reședință de județ pentru a fi depus, simbolic, în fața Guvernului în semn de protest faţă de lipsa lui din poza oficială de la învestirea premierului Viorica Dăncilă.