(video) Sute de șoferi- verificați de polițiști! Amenzi usturătoare

Verificări în forță, în acest weekend, efectuate de către polițiștii rutieri din Pitești, dar și din cadrul  Secțiilor de Poliție Rurale Albota, Bascov, Drăganu și Poiana Lacului. Sâmbătă spre duminică, oamenii legii au acționat pentru prevenirea și combaterea faptelor cu violențe, a patrimoniului public și privat, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică corespunzător și pentru verificarea modului de respectare a prevederilor  legale privind circulația pe drumurile publice. 

CITEȘTE ȘI ... Prognoza meteo! Cum va fi vremea în luna februarie

 

Astfel, în urma acțiunilor, au fost  verificate peste 200 de autoturisme și au fost legitimate peste 300 de persoane. Au fost constatate 4 infracțiuni rutiere și  au fost aplicate aproape 100 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 25.000 de lei.


Dintre acestea, 84 au fost pentru abaterile la regimul circulației pe drumurile publice, în valoare de peste 20.000 de lei, și 6 privind normele de conviețuire socială.

„Au fost reținute în vederea suspendării 6 permise de conducere pentru conducere sub influența alcoolului, 23 de conducători auto au fost sancționați pentru viteză excesivă, și au fost retrase 3 certificate de înmatriculare”, transmit polițiștii argeșeni.

Acțiunile vor continua și în perioada următoare.