(video) Stonebird Festival: Recapitulare în imagini superbe!

Dacă avem ani bisecți, de ce nu avem și ani monosecți? Sau trisecți? În orice caz, avem cu o zi mai mult de așteptat până la a 3-a ediție Stonebird. Dar până atunci, poți să îți potolești dorul de festival cu imagini superbe din anii trecuți.

Ediția a doua a festivalului rock în aer liber Stonebird a adus laolaltă peste 8.000 de fani care au venit să-și bucure simțurile cu un line-up de zile mari. 


Facem o recapitulare: CARGO, Trooper Romania, ALTAR Romania, Riot Monk, C.A.S.H. Sunt câteva dintre numele care vor urca pe scena de la Stonebird, între 7 și 9 august 2020.

 


Bilete avem

 

 

Stonebird Festival se întoarce cu cea de-a treia ediție, între 07 și 09 august 2020 în aceeasi locație minunată.
“Pasiunea pentru muzica rock a adunat oameni minunați la prima ediție Stonebird Festival desfășurată în județul Arges, la Corbii de Piatră, între 10 și 12 august 2018. Energia pe care au avut-o timp de trei zile a făcut să vibreze toată natura din jurul lor. Am rămas cu amintiri despre care vom povesti toată viața, dar întodeauna este loc pentru experiențe noi.“


Unii dintre voi deja cunosc drumul până la Corbii de Piatră. Alții îl vor afla nu doar datorită GPS-ului, care va arăta doar 90 de minute de la București și mult mai puțin de la Pitești, Târgoviște, Curtea de Argeș, Brașov, ci și pentru că vor auzi acordurilor puternice de pe platoul care ne este gazdă, un platou a cărui priveliște îți taie răsuflarea.
Atmosfera incredibilă te va face să-ți dorești ca lumina zilei să se piardă în apus, iar scena plină cu artiștii tăi de suflet să se dezlănțuie!


Și cum este cel mai mare festival rock organizat într-o zonă rurală, ne-am gandit cu grijă la toate nevoile tale: zonă de camping special amenajată sau camere pregătite de localnici, jocuri pentru copii și bucate tradiționale, 100% naturale. Cei care vor să își testeze îndemânarea fizică sau să se relaxeze după o noapte plină de dans, o vor putea face prin multe activități desfășurate în aer liber.