(video) SPĂRGĂTORII PRIMĂRIEI - PRINȘI DUPĂ OPT LUNI

UPDATE:

Împotriva celor trei bărbați retinuti pentru furt de politiȘtii din cadrul Politiei Orasului Topoloveni a fost dispus control judiciar pentru 30 de zile.

La opt luni de la spargerea Primăriei Leordeni de câțiva indivizi cu cagule, aceștia au fost prinși. Este vorba despre trei tineri, frați, la care s-a ajuns după ce anchetatorii au eliminat, una câte una, zecile de persoane de pe lista suspecților. Și poate ca nu ar fi fost prinși dacă unul dintre ei nu ar fi picat testul poligraf. Atunci s-a spart și a povestit cu lux de amănunte cum au dat spargerile.

Aceștia sunt tinerii care au spart, la pachet, in judetul Arges, la finalul lunii martie, sediul primăriei din Leordeni, dispensarul și notariatul din localitate.

CITEȘTE ȘI: (VIDEO) EXCLUSIVITATE! Spargere la pachet: primăria, dispensarul și un notariat

La primărie a fost spart un geam; hotii au încercat să fure seiful cu totul, dar nu s-a putut. Acesta se afla la biroul de taxe și impozite. Hoții au vrut doar banii, pentru că bunurile din notariat, spre exemplu, nu au fost luate și vorbim aici despre un laptop, o imprimantă și alte obiecte de valoare.

Anchetatorii au stat atunci toată noaptea la fața locului, au luat amprente, au făcut fotografii și au cercetat diverse urme, inclusiv pe cele din zăpadă.

Tinerii, cu vârste cuprinse între 23 și 30 de ani, frați, toti din Leordeni, au fost reținuți pentru 24 de ore. Din toate clădirile sparte, ei au furat doar 200 de lei. Acesta este, de altfel, întreg prejudiciul.