VIDEO ŞOCANT! Poliţist spulberat de un şofer care a refuzat să oprească

 

Un nou incident grav şochează România. O înregistrarea video realizată de pe o maşină de poliţie surprinde momentul în care unul dintre poliţişti este pur şi simplu spulberat de o maşină, al cărei şofer a refuzat să oprească la semnalul agentului. 

 

Poliţistul, care lucrează la brigada rutieră din Maramureș, a fost grav rănit, având ambele picioare rupte și traumatism cranio-cerebral.
Conform informaţiilor furnizate de către colegul poliţistului rănit,  șoferul vinovat a fost prins și se afla sub influența băuturilor alcoolice.
De asemenea, la acest accident șocant au fost martori și polițiști din Ungaria, care se aflau alături de omologii lor români într-un schimb de experiență între cele două instituții.


Un agent de la Serviciul Rutier Maramureş a fost lovit în plin de un autoturism al cărui şofer nu a oprit la semnalul regulamentar al poliţistului.
Colegul nostru are ambele picioarele rupte şi traumatism cranian-cerebral, urmând a fi transportat cu un elicopter SMURD la o unitate spitalicească performantă.
Şoferul vinovat a fost identificat în persoana unui bărbat din comuna Berbeşti, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Alături de echipaj se aflau în misiune, în schimb de experienţă, poliţişti din Ungaria... S-au convins cu ochii lor că aici e o junglă a lumii a treia.
Asta că tot erau nelămuriri şi nelămuriţi cu privire la condiţiile de lucru şi despre riscurile la care sunt supuşi poliţiştii operativi.
..” – a declarat pentru Pro TV colegul polițistului rănit.