(video) Simona Bucura Oprescu: Din păcate, aroganța și comportamentul pueril aruncă PNRR în ridicol

Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene Cristian Ghinea a anunțat, ieri, că a trimis oficial la Bruxelles Planul Național de Redresare și Reziliență, în baza căruia România ar urma să accese granturi și împrumuturi în valoare de 29,2 miliarde de euro. 


Referitor la acest subiect, deputatul argeșean Simona Bucura Oprescu prezintă un clip în care timpul nu echivalează cu realitatea.

”Primul pas pentru transparență și încredere este să nu fim mințiți. Nu poți să faci un clip în care să spui că ai depus planul, uitându-te la ceas, atunci, la 15:30, iar ora pe ceas să fie de fapt 16:50. 
Pentru a construi un plan coerent de relansare pentru #România trebuie corectitudine și #transparență. 
Din păcate, aroganța și comportamentul pueril aruncă #PNRR în ridicol. La șmecherii se pricep, la redactarea unui plan bun, din păcate, nu.”, scrie Simona Bucura Oprescu.


Cristian Ghinea a declarat că că a încărcat cele 240 de fișiere care conțin proiectele pentru care România vrea să acceseze banii europeni, iar în perioada următoare toate aceste proiecte și documente vor fi publicate de Guvern pentru a putea fi consultate.