(video) Selfie-ul pe tren nu ia like-uri, ia vieți!

În acest sfârşit de săptămână, poliţiştii Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Argeş, împreună cu cei din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, au desfăşurat activităţi preventive, în staţiile de cale ferată de pe raza judeţului Argeş, pentru conştientizarea, în special a tinerilor cu privire la riscurile la care se expun atunci când, din dorinţa de a obţine fotografii spectaculoase urcându-se pe tren, uită de pericole.

În fiecare an, zeci de tineri sunt electrocutaţi, urcând pe tren pentru un selfie. Cei mai mulţi mor pe loc, iar o parte rămân cu traume pentru tot restul vieţii.

Au fost distribuite peste 60 de pliante în staţia CF Piteşti, elevilor şi studenţilor aflaţi în trecere, iar pe un monitor din zona casei de bilete, a fost difuzat spotul video aferent campaniei.

Polițiștii vor continua astfel de acțiuni, pentru informarea şi conştientizarea populaţiei cu privire la riscurile determinate de nerespectarea unor reguli şi norme de conduită în incinta staţiilor CF, triaje şi zonele adiacente.