VIDEO! SCANDAL la Spitalul Județean

VIDEO! SCANDAL la Spitalul Județean. Un bărbat revoltat după multe ore de aşteptare se ia la ceartă cu asistentele

Spitalul Județean Argeș a devenit subiect de interes şi discuţii pe rețelele de socializare, acolo unde, mai multe persoane işi exprimă nemulțumirea cu privire la modalitatea în care sunt tratați atunci când ajung la secția de urgențe.

Acest lucru a fost semnalat de către un tânăr piteștean, care a așteptat la secția de urgențe împreună cu o rudă, mai bine de două ore. Sătul de indiferența medicilor și de limbajul personalului medical, bărbatul a filmat ceea ce s-a întâmplat la fața locului şi a postat pe Facebook.

Mai mult decât atât, postările unei doamne care se afla ieri la spital însoţind o persoană din familia sa, au stârnit o mulțime de reacții pe Facebook. Femeia nu a fost băgată în seamă, iar după 3 ore de stat la rând a decis să plece la farmacie pentru a cumpăra medicamentele necesare persoanei care avea nevoie de consultație medicală. Totodată, femeia povestește cum alți pacienți- unii dintre ei aduși cu ambulanța- au stat acolo de la ora 11:00 până la ora 20:00, fără a fi consultați de un medic.

CITEȘTE ȘI ... EXCLUSIV! Gest incredibil pentru EDI NONU!

Nemulțumirea oamenilor este cu atât mai mare, cu cât unii pacienți intră la consultații înaintea altora prin cunoștințele sau relațiile pe care le au la Spitalul Județean Argeș. O altă persoană, povestește cum, în urmă cu un an, mama sa a fost tratată într-un mod mizerabil de personalul medical de la Spitalul Județean: „Așteptam în picioare să ne bage cineva în seamă, mami se sprijinea de noi. Pănă la urmă au luat-o înăuntru. Au întins-o pe un pat. N-a întrebat-o nimeni cum se simte. Se purtau mizerabil cu ea, îi vorbeau urât, se răsteau la ea. Mami nu putea nici să meargă, nici să vorbească. Nu ne lăsau să stăm înăuntru cu ea. Am bagat la un moment dat capul și m-a văzut și mi-a făcut semn. Nu mai suporta să stea acolo, așa că am luat-o și am plecat. Afară, în curtea spitalului, mami a sunat la urgență. Le-a spus ca îi e foarte rău (în continuare nu se ținea pe picioare, respira greu, i se încețoșa privirea) și că înăuntru se poartă mizerabil, nu se ocupă nimeni de ea. Nu era considerată o urgență. 911 i-a închis telefonul în nas. Ăsta-i un mic capitol din povestea din seara aia.”


Totodată, oamenii susțin că personalul medical de la Spitalul Județean ar trebui suplimentat, un medic de la urgențe fiind nevoit să îngrijească chiar și câte 5 pacienți în același timp, acesta fiind poate și motivul lipsei de profesionalism și a aparentei indiferențe față de pacienți.