(video) Scandal la Județean! Medici acuzați de nepăsare

Scandal la porțile Spitalului Județean Argeș unde rudele unui bărbat de 52 de ani, diagnosticat cu Covid îi acuză pe medici de nepăsare și de administrarea unui tratament necorespunzător in urma căruia acesta a murit. Oamenii au făcut o plangere la Parchet și așteaptă rezultatele autopsiei.

Rudele mortului spun ca el avea doar probleme cardiace,iar in tot timpul cat a fost internat, familia a primit mai multe telefoane și mesaje de la el în care spunea că se simte foarte rău și vrea sa meargă acasă. Rudele îi acuză pe medici că schema de tratament a dus la apariția diabetului și a pancreatitei, boli pe care bărbatul nu le avea.

Alterarea bruscă a stării de sănătate și decesul bărbatului in varsta de 52 de ani au sporit mult suspiciunile familiei despre un posibil malpraxis, astfel ca aceasta a angajat un avocat.

Conducerea Spitalului Judetean de Urgenta din Pitesti respinge toate acuzațiile și spune că starea bărbatului era gravă de la internare.

Familia pacientului decedat spune ca a depus o plangere la Parchet și așteaptă rezultatele autopsiei, fiind convinsa ca adevarul va iesi la iveala si instanta va face dreptate si in acest caz.