UPDATE! VIDEO! Patronul din Pitești care și-a bătut soția, cercetat penal!

UPDATE: Adrian Burcea, patronul unui restaurant din Pitești, va fi audiat de procurori și i se va deschide dosar penal în urma plăngerii făcute de soția sa.

Patronul unui restaurant din Piteşti pe strada Depozitelor, a făcut scandal azi noapte şi a fost nevoie de intervenţia poliţiei ca să îl calmeze. Este vorba despre Adrian Burcea, care beat fiind şi-a ieşit din minţi după ce se pare că şi-a prins soţia cu amantul! Acesta şi-a luat la bătaie soţia şi a devastat localul în care era.

Dupa ce a lovit-o pe femeie, barbatul s-a razbunat si pe geamurile barului. Le-a spart unul cate unul cu pumnii si s-a ales cu rani grave. Sub ploaia de lovituri, sotia patronului, nu a mai reusit sa gaseasca telecomanda pentru butonul de panica, iar firma de paza a sosit tarziu. Politistii veniti la fata locului au constatat ca niciun geam al localului nu a ramas intact.

Agentii de paza au fost socati sa vada ca barul era spart chiar de proprietar. Au salvat-o pe femeie si au chemat imediat ambulanta.

Gheorghe Fratoaica UPU Arges: "Ea a declarat ca a fost lovita in cap, de fapt i s-a smuls parul."

Si barbatul, cuprins de furia oarba, a avut nevoie de ingrijiri medicale si a fost preluat de o ambulanta.

Gheorghe Fratoaica UPU Arges: "Pacientul a venit in stare de ebrietate si foarte agitat, prezentand plagi la mana dreapta, prezentand mai multe tendoane taiate ale extensorilor de la mana dreapta. A reiesit ca a avut o deceptie in familie, sotia fiind cu o alta persoana si ca urmare atunci a reactionat in felul acesta."

Politistii au intocmit un dosar penal pentru distrugere si violenta in familie si asteapta sa vada daca femeia va depune plangere impotriva sotului agresiv.

 

sursa:ştirileprotv.ro