(video)  Scandal în centrul Piteștiului! Suporteri duși la secția de Poliție

Mai multe persoane au fost legitimate și conduse la secția de Poliție după ce au făcut scandal, în această seară, în centrul municipiului Pitești. Vorbim despre o parte din suporterii echipei Petrolul, veniți astăzi la meciul cu FC Argeș.
Din cauza ceții dense, oficialii au decis amânarea partidei dintre FC Argeș și Petrolul pentru duminică, la ora 12:00.

Astfel, cele patru autocare cu suporteri de la Ploiești au trebuit să facă cale întoarsă. Însă, suporterii s-au oprit în centrul Piteștiului de unde și-au cumpărat băuturi alcoolice. Beți fiind, au aruncat cu sticle în oamenii de la terase sau le-au spart prin zona de centru.
 

La fața locului au intervenit politistii din cadrul Politiei Municipiului Pitesti, impreuna cu luptatori ai Serviciului pentru Actiuni Speciale Arges si jandarmi argeseni. Echipajele de intervenție i-au saltat pe o parte din suporteri și i-au condus la Colegiul Tehnic Armand Calinescu, acolo unde îi așteptau autocarele. Însă nu toți au fost înțelegători. Au pornit un alt scandal, oamenii legii fiind nevoiți să-i pună la pământ pentru a potoli spiritele. Aceștia din urmă vor fi duși la Poliție, acolo unde li se vor lua amprente și vor fi sancționați.

”Cei in cauza au fost condusi la sediul politiei in vederea stabilirii identitatii si luarii masurilor legale care se impun.
Reamintim ca Legea 61 din 1991, privind norme de convietuire sociala, sanctioneaza adresarea de injurii, expresii jignitoare, amenintari cu acte de violenta, provocarea de scandal si aruncarea de obiecte sau substante, cu amenda cuprinsa intre 200 si 1000 de lei.”, sustin oamenii legii.