(video) Scandal în centrul Piteștiului! Polițist de la Locală acuzat de agresiune

Aceste scene au fost surprinse în această după amiază, în centrul municipiului Pitești. 

 

Întregul scandal a plecat de la nemulțumirea unui piteștean. Omul a vrut să surprindă printr-un video persoanele care comercializează produse fără a deține actele necesare. În scenă a apărut și un agent al Poliției Locale. Discuția a degenerat între cei doi, piteșteanul și agentul, și s-a mutat la Secția 1 de Poliție.

”Politistul pe care l-am filmat, tocmai m-a agresat si mi-a smuls telefonul din mana cu forta in timp ce il filmam, l-a inchis si i l-a intins in prima instanta acelui barbat de etnie rroma caruia i l-a luat inapoi cand i-am zis ca nu realizeaza cate camere sunt in zona, si am continuat in urmarirea lui printre toate blocurile posibile.
Am rugat fiecare pieton posibil sa sune la 112 si am fost total ignorat tot drumul, urla la mine sa ii bag codul la telefon sa sterg filmarile si intr-un final cu multa greutate am ajuns cu el la sectia 1 unde a cerut expres sa vorbeasca doar cu un anume politist, nu ii mai stiu numele, ca sa va dati seama de coruptia care e in floare, doar ca politistul acela nu era acolo.
A intrebat dupa de altul care era acolo si cu care am vorbit, mi-am recuperat telefonul cu greu si am fost descurajat non stop spunandu-mi sa nu fac plangere de furt sau altele pentru ca nu e furt (sigur ca da), si mi s-a cerut insistent sa plec sa vorbeasca cu el in privat ca au "de vorbit".
I-am spus tot drumul sa se gandeasca ca tocmai si-a semnat concedierea si dosarul penal pe care o sa-l aiba cu multiple fapte penale si imi tot spunea ca e curios cum dovedesc eu ca e telefonul meu, ca defapt e al lui.
Postez acum si filmarea cand mi-a smuls telefonul. 
O sa contactez si presa, o sa fac un montaj cu filmarile si o sa vi-l dau si voua. Observ in comentarii ca e o persoana care a vazut cand ii ceream politistului telefonul.”

 

O primă reacție vine din partea viceprimarului Sorin Apostoliceanu care a declarat că agentul de Poliție în cauza va intra în comisia de disciplină.