(video) Sass Store - prezentare de modă incendiară în Pitești! Invitat special - Anna Lesko

Sambata trecuta, la Pitesti, in cadrul evenimentului cunoscutului eveniment "Cavalerii Vinului", care aduna oameni de afaceri pasionati de bauturi fine, a avut loc o prezentare de moda incendiara a magazinului detinut de Roxana Blagu si Lavinia Cazacu. 

Frumoasele manechine au purtat ținute superbe, marca Sass Store,  din colectia de vara a celor mai talentati designeri romani. Au fost aplaudate de catre cei doua sute de invitati, iar unii dintre ei au cumparat pe loc cateva vestimentatii.
Seara a fost condimentată cu apariția artistei Anna Lesko, care a tinut invitatii pe ring timp de o oră. Artista a fost impresionată de talentul designerilor romani și de idea celor două asociate, Roxana Blagu si Lavinia Cazacu.

 

Top 3 motive pentru a vizita Sass Store:
✔ Te consiliem in alegerea celor mai potrivite tinute, in functie de stilul tau personal
✔ Aici regasesti outfit-uri originale, semnate de unii dintre cei mai iubiti designeri romani 
✔ Decorul este energizant si fiecare vizita la noi te va umple de optimism si voie buna

 

Ordinul European al Cavalerilor Vinului, după cum este cunoscută frăția care are ca datorie transmiterea tradițiilor viniviticole multimilenare ca element cultural component al identității europene, organizează în Pitești o ceremonie de acreditare. Această puternică organizație culturală conține peste 5.000 de membri din 27 de țări și își revendică tradiția din ordinele cavalerești medievale, în special din cea a Ordinului Sfântului Gheorghe de la 1273, respectiv 1308 și 1468, preluând de la acestea principiile de bază ale cavalerismului, respectiv cinstea, onoarea, demnitatea și morala creștină.
 

 

Sursa video FotoPress-24.ro