(video) S-au trezit in stâlp!

Trei oameni au ajuns noaptea trecută la Spitalul Județean Arges după ce mașina în care se aflau s-a izbit violent de un stâlp din beton. S-a întâmplat la ieșire din municipiul Pitești către Drumul Național 7 Pitesti - Ramnicu Valcea.

Șoferul mașinii nu a adaptat viteza într-o curbă ușoară, iar autoturismul pur și simplu a trecut pe sensul opus și s-a izbit de stâlp. Toți cei trei ocupanți ai mașinii au fost răniți. Pompierii, dar și două echipaje de la ambulanță și unul de terapie intensivă mobilă au fost solicitate la fața locului. După ce au fost stabilizate, victimele au fost duse la spital. Nu se știe exact care a fost cauza producerii accidentului, însă unul dintre pasageri a avansat varianta conform căreia șoferul ar fi adormit la volan. Poliția a deschis o anchetă în acest caz, iar la spital îl va testa cu aparatul etilotest pe șoferul mașinii si apoi îi va întocmi dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Din cauza accidentului traficul nu a fost blocat, însă pe stradă s-au scurs carburant și ulei de la mașina zdrobită de stâlp.