(video) S-a încheiat votul. Primele declarații în Argeș!

Urnele s-au închis. Primele rezultate au fost lansate public. Conform exit poll-ul realizat de CURS Avangarde la comanda Antena 3, se pare că PSD a câștigat alegerile parlamentare din 6 decembrie, cu un procent de 30,5 % la Camera Deputaților și 30,6 % la Senat.

CITEȘTE ȘI  ... Fermă în flăcări. Animale arse - Pompierii se luptă cu focul!


Primele declarații vin în contextul finalizării votului.

Din partea PSD, primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea a declarat că alegerile de astăzi s-au desfășurat fără incidente majore, iar regulile impuse de pandemie au fost respectate.

”Totul a fost în regulă. O zi liniștită, fără incidente majore. Am fost în toate secțiile de votare și am observat că s-au respectat regulile impuse de pandemie. Prezența la vot a fost extrem de mică. Sunt de părere că pandemia și vremea de afară au fost factorii decisivi.”, a declarat Cristian Gentea.

 

CITEȘTE ȘI ... Rezultat Exit Poll AVANGARDE, ora 21:00: PSD și PNL sunt aproape la egalitate


La sediul URS PLUS din Argeș, reprezentanții partidului au vorbit despre schimbari și despre rezultatul ca poate fi văzut ca o consolidare pe scena politică.


”Este un rezultat aproximativ asteptat. Vor mai fi schimbări. Pentru noi acest rezultat înseamnă o consolidare pe scena politică. Ne pare rău că prezența la vot a fost foarte mică. Să sperăm că în următorii 4 ani poate vom reusi sa-i convingem pe romani sa mearga la vot. USR PLUS va intra la guvernare și sunt convins  că va continua să crească în următorii 4 ani.”, sunt primele declarații oferite de reprezentanții USR PLUS la sediul din Argeș.


 

Cătălin Andrei, vicepreședinte PNL Argeș, le mulțumește argeșenilor pentru votul de astăzi și susține că PNL este câștigător.

”Noi, PNL, le mulțumim tuturor argeșenilor pentru prezența la vot. Cred că în 2 sau 3 ore o să aflăm rezultatele votului. Cred că PNL va câștiga.”

CITEȘTE ȘI ... Creștere explozivă a cazurilor COVID-19 într-o comună din Argeș!

Deputatul Nicolae Georgescu, cadru didactic de profesie, și candidat la Camera Deputaților, a declarat la închiderea urnelor că România merită mai mult, iar românii au votat următoarea guvernare.

”Românii au înțeles cine le vrea binele!
Românii au taxat, astăzi, incompetența, indiferența  și slaba guvernare a PNL!
Votul exprimat este unul clar, unul ce reflectă faptul că următoarea guvernare trebuie să fie formată de PSD și în jurul PSD.
 Mulțumesc tuturor celor care au ieșit la vot, mulțumesc celor mulți care au crezut în noi și vreau să îi asigur că PSD va aduce siguranța unui trai mai bun!
România merită mai mult, iar românii au nevoie de noi!
PSD continuă să fie principala forță politică a Romaniei, iar acest lucru nu este întâmplător, deoarece PSD a scos în față profesioniștii pe care îi are în echipă.
Împreună, suntem mai puternici și împreună vom schimba imaginea României!”

 

CITEȘTE ȘI ... Tragedie la Teiu. Bărbat mort în curtea secției de votare

Simona Bucura Oprescu, candidatul PSD Argeș pentru Camera Deputaților, le mulțumește argeșenilor pentru votul acordat și promite că va reprezenta  cât mai bine interesele cetățenilor.

”Mulțumim, dragi argeșeni, pentru încrederea acordată!
Vom face tot ce depinde de noi pentru a reprezenta cât mai bine interesele dumneavoastră și ale Argeșului în Parlamentul României!”