(video) Remus Mihalcea: ”Am votat pentru oameni care doresc o Românie sănătoasă!”

Astăzi 6 decembrie 2020, peste 18 milioane de români sunt așteptați la secțiile de vot pentru a hotărî cine va conduce destinele României în următorii 4 ani.

CITEȘTE ȘI ... (video) Simona Bucura Oprescu, după vot: Am votat pentru siguranța unui trai mai bun

Al patrulea candidat pe lista PSD pentru Camera Deputaților, Remus Mihalcea, directorul Spitalului Colentina din Bucureşti, a votat în cartierul piteștean Gavana, la Școala numărul 19.

”Am votat pentru o Românie sănătoasă. Am votat pentru oameni care se pun în slujba poporului român. Am votat pentru oameni care doresc o Românie sănătoasă, o Românie unită și am dat un vot de blam celor care dezbină, celor care nu țin cu acest popor.”, a declarat Dr. Remus Mihalcea, candidatul PSD pentru Camera Deputaților.

 

Acesta a fost însoțit de Nicolae Pavelescu, cel care a apărat mai bine de 20 de ani interesele angajaților de la Dacia. Din postura de parlamentar își dorește să contribuie la îmbunătățirea situației tuturor salariaților din România. La ieșirea de la urne, domnia sa a declarat că a votat în primul rând pentru siguranța locurilor de muncă.

 

Iată cine sunt candidații PSD Argeș:

► Camera Deputaților:

1. Simona Bucura-Oprescu
2. Nicolae Pavelescu
3. Nicolae Georgescu
4. Remus Mihalcea
5. Aurel Bălășoiu
6. Alin Călinescu
7. Cătălin Mîndroc
8. Nicolae Dinică
9. Ștefan Dumitrache
10. Bogdan Oancea
11. Bogdan Minciunescu
12. Marius Nicolaescu

► Senat:

1. Ovidiu Puiu
2. Cristina Stocheci
3. Viorel Enache
4. Laura Moraru
5. Ghiorghie Vatășescu
6. Adrian Bughiu