(video) Reținut! Polițiști amenințați - A ieșit cu butelia în mână

Ce trebuia să fie un simplu control în trafic s-a terminat prost pentru un argeșean de 32 de ani, din Poiana Lacului. În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei  00:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului i-au cerut unui șofer să oprească pentru un control de rutină. Conducătorul auto nu a dat semne că ar vrea să se oprească și și-a continuat drumul.

Oamenii legii l-au urmărit până la locuința sa, acolo unde situația a degenerat. Bărbatul a făcut scandal și a ieșit cu o butelie în mână cu care s-ar fi îndreptat către polițiști, agitând-o în direcția acestora. Mai mult, individul nu s-a potolit. A început să arunce în direcția agenților și a autospecialei diverse lucruri. De asemenea, a amenințat că va face ravagii secției de poliție.

CITEȘTE ȘI ... Listele localităților din Argeș în funcție de rata de incidență au fost actualizate!

În acest caz a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj. Aseara, argeșeanul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie dispuse măsuri preventive împotriva acestuia.

CITEȘTE ȘI ... ( Video) Control judiciar pentru tânărul care a ucis pe trecerea de pietoni un baiat de 12 ani!


Pe lângă dosarul în care este cercetat, bărbatul a fost sancționat și cu 725 de lei și s-a ales cu permisul suspendat pentru că nu a oprit la semnalul polițistului. Totodată, a fost amendat cu 4000 de lei ca urmare a nerespectării prevederilor Legii 55/2020, privind unele măsuri de prevenire şi combatere a efectelor pandemiei de COVID-19.

 

Bărbatul are antecedente pentru infracțiuni contra patrimoniului.