(video) Reținut pentru braconaj: Avea în mașină o armă și urme de sânge

Un bărbat, în vârstă de 44 de ani, din Curtea de Argeș, a fost oprit de polițiștii Secției de Poliție Rurală Tigveni, care se aflau în serviciu de patrulare, pe raza comunei menționate. După verificări, în mașină s-au descoperit o armă de vânătoare și urme de culoare brun-roșcat, cu aspect de sânge.

”În urma cercetărilor desfășurate în continuare de polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Argeș, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uz de armă fără drept și braconaj.”, se arată în comunicatul IPJ Argeș.

Conform oamenilor legii, se pare că bărbatul ar fi împușcat, miercuri, un mistreț în comuna vâlceană Golești. Aseară, după ce a fost depistat cu arma de vânătoare, urme de sânge și carnea rezultată din vânat, omul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.