(video) Șofer francez neatent! Accident cu una dintre mașinile Raidului Europei

UPDATE, ora 14:00

Potrivit anchetatorilor, de vină pentru producerea accidentului se face un tanar de 24 de ani, cetatean francez, care conducea un autoturism Peugeot 205, din directia centru Pitesti spre Bascov. Acesta nu s-a asigurat la schimbarea benzii de circulatie (de pe banda 1 pe banda 2),  intrand in coliziune cu un  Opel, condus in aceeasi directie de un barbat de 32 de ani, din Bascov. In uma impactului au fost raniti 3 pasagerii din autoturismul Opel, toți din localitatea Bascov: un barbat de 50 de ani (contuzie piramida nazala), o femeie de 48 de ani (contuzie cervicala) și o femeie de 29 de ani (contuzie mana). Rănit a fost și șoferul neatent, care a primit îngrijiri la fața locului. Acesta nu consumase băuturi alcoolice, au mai stabilit polițiștii. Pe numele său a fost întocmit dosar penal.
 

Raidul Europei, pe care îl fac sute de francezi, an de an, cu mașina, traversând 20 de țări, în 22 de zile,  a fost întrerupt la Pitești de un accident în care a fost implicată o mașină din convoi. S-a întâmplat în localitatea Bascov, acolo unde două vehicule s-au ciocnit.

CITEȘTE ȘI ... UPDATE: Două accidente: 8 oameni răniți - Trafic blocat la Lunca Corbului


Trei persoane au ajuns la Spitalul Județean din Pitești, iar o a patra persoană, un tânăr de 24 de ani, a primit îngrijiri medicale la fața locului.


10.000 km sunt parcurși în ”Raidul Europei”, un eveniment devenit tradiție.