(video) Pui de căprioară - salvat de pompieri! Era blocat într-un gard de fier

În această dimineață, pompierii piteșteni au fost solicitați să intervină într-un cartier din orașul Ștefănești la o situație de urgență puțin mai deosebită prin prisma victimei.


Este vorba de un pui de căprioară, care în încercarea lui de a-și face loc printre așezările umane, s-a blocat într-un gard de fier.
Ajunși la fața locului, pompierii l-au zărit stând nemișcat, posibil sleit de puteri după atâtea încercări de eliberare nereușite, încercări care i-au provocat răni la partea inferioară a corpului.
Salvatorii noștrii au tăiat gardul, reușind să extragă în siguranță bietul animal.
Acesta a primit îngrijiri de la medicul veterinar al localități, ulterior fiind eliberat în mediul natural de către pompieri, cu sprijinul șefului SVSU Ștefănești.

 

CITEȘTE ȘI ... A murit Constantin Zichil! Veste șocantă pentru conducerea Piteștiului!

 

O altă intervenție asemănătoare a avut loc ieri, în comuna Bradu, pompierii fiind solicitați să salveze o pisică rămasă blocată în compartimentul motorului unui autoturism. Animalul a fost scos după ce pompierii au îndepărtat scutul de protecție al motorului. După 40 de minute de încercări, pisica care era a unui vecin, a fost salvată.

Sursa video/foto: ISU Arges