(video) Prinsă în fapt! Încerca să jefuiască un bărbat - Femeia își va petrece noaptea în arest

UPDATE:

Femeia, în vârstă de 39 de ani, din Băiculești, adusă astăzi la audieri, după ce a fost prinsă în flagrant în timp ce încerca să jefuiască un bărbat, a fost reținută pentru 24 de ore.

În această după-amaiză, jandarmii argeșeni, aflați în misiune de patrulare, au observat că doamna atenta la geanta unui cetățean. Reușise să fure suma de 500 de lei, dar aceștia au intervent rapid. Suma a fost recuperată și înapoiată păgubitului. Hoața va fi prezentată, mâine, Parchetului de pe langa Judecatoria Curtea de Arges cu propunere de luare a unei masuri preventive.

Aceste imagini au fost surprinse de jandarmi in timpul unei patrulari în târgul orășenesc organizat în municipiul Curtea de Argeș. Aceștia au filmat când au prins în flagrant patru persoane, o femeie și trei barbati, care înconjuraseră un localnic și îi sustrăgeau bunurile pe care le avea. Pana cand jandarmii sa intervină bărbatului deja i se luaseră 460 de lei din geanta. 

 O femeie, în vârstă de 39 de ani, din Băiculești, a fost adusă la sediul Poliției Curtea de Argeș pentru audieri. Aceasta este cercetată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Doi dintre cei trei bărbați au fost sancționați cu câte 3000 de lei fiecare, pentru ”împiedicarea organelor însărcinate cu menținerea ordinii publice de a-și îndeplini obligațiile de serviciu privind legitimarea sau conducerea unei persoane la sediul poliției”, după cum se arată în comunicatul IJJ Argeș.