(VIDEO) Primele clipe ale tragediei de la Balș. Un pacient a filmat

Un pacient a surprins în imagini primele clipe ale tragediei de la Institutul „Matei Balș”, povestind la Digi24 că după izbucnirea flăcărilor s-a auzit și o explozie. Bărbatul era internat într-un pavilion alăturat.

 

”A fost o explozie fără multe flăcări, o lumină puternică, ca un flash.
Prima dată am auzit câteva voci în curte, vă dați seama că în liniștea de la ora 4.45 dimineața mi-au atras atenția. Am văzut câteva cadre medicale în curte, 6-7 persoane. Imediat a venit o mașină de poliție, ei au ajuns primii la fața locului, priveau la una dintre ferestre și a avut loc explozia. Ce vedeți acum sunt primele mașini care au ajuns la locul intervenției, după momentul exploziei. Aceste imagini sunt la 3-4 minute după ce s-a auzit explozia.
În scurt timp au venit cadrele medicale de aici, au intrat în fiecare salon, ne-au explicat că e o problemă, ne-au reconfortat, lucru admirabil din partea lor”

CITEȘTE ȘI ... (video)Crește bilanțul victimelor la Balș: 5 morți. Persoana a fost găsită carbonizată în baie

Pacientul a declarat, de asemenea, că în cele 18 zile de internare a avut apă caldă și căldură și că nu știe ca în pavilionul în care este internat să fie folosite aeroterme sau alte surse de căldură.