Moment tragic! Familia ridică trupurile victimelor înjunghiate la Mihăiești!  | Sursa Ta

Update, 18 mai, ora 13:00

În aceste momente curtea Spitalului Județean este scăldată în durere după ce membrii familiei victimelor de la Mihăești au venit să ridice trupul femeii și fiului ei de 15 ani, înjunghiate într-o crimă care a șocat întreaga comunitate din Argeș.

Câteva etaje mai sus, criminalul este tratat după intervenția chirurgicală în zona gâtului dar și pentru infecția cu Covid-19, sub paza asigurată de către organelel legii.

Reamintim că raportul medico-legal întocmit de Serviciul Județean de medicină Legală a arătat că loviturile încasate de victime au fost ”dramatice, profunde”, mama și fiul neavând nicio sansă de supraviețuire.

Băiatul a fost omorât dintr-o singură lovitură de cuțit, acesta nu a avut timp nici să se apere.

”La băiat există tot o leziune anterioară cervicală, produsă de cuțit. Nu există urme de apărare. A fost o singură lovitură. Sunt mai multe leziuni, dar a fost o singură lovitură de cuțit”, declară Dan Manu.

În ceea ce o privește pe femeie, cauza imediată de deces a fost hemoragia externă survenită în urma unui traumatism cervical forte provocat cu un cuțit, cu secționare de pachet vascular și trahee. 

”La femeie, sunt multe leziuni traumatice. Cauza imediată de deces este hemoragia externă survenită în urma unui traumatism cervical forte provocat cu un cuțit, cu secționare de pachet vascular și trahee. sunt mai  multe leziuni traumatice, ceea ce denotă că înaintea loviturilor decisive a existat o altercație. sunt vânătăi, și excortații, și urme de apărare.”, a adăugat Dan Manu, șeful Serviciului de Medicină Legală Argeș.

 

------------------------------------------------------------------------------

 

El este preotul care l-a găsit pe băiatul de 15 ani într-o baltă de sânge și fără semne vitale. Omul a sunat la 112 cerând ajutor, în timp ce mama băiatului era măcelărită în curtea bisericii, fără ca nimeni să bage de seamă ce se întâmpla.

CITEȘTE ȘI ... (video) Și-a anunțat crima în direct la TV. Victimă: ”El intră în pușcărie și pe mine mă bagă în

Preotul s-a gândit inițial că adolescentul a fost victima unui accident, dar a realizat în scurt timp că moartea copilul a fost violentă. Scenele ce urmau să vină l-au îngrozit. În curtea bisericii unde îi îndrumă pe oameni spre credință și mântuire, un bărbat înjunghia mortal o femeie.

A fost martor la atrocitățile pe care argeșeanul le-a făcut fără pic de ezitare.

 

► ”Am venit repede la biserică și am văzut copilul plin de sânge, era căzut pe brânci. Ne-am dat seama că este mort, nu l-am atins, însă nu am știut exact ce s-a întâmplat, dacă a fost ucis sau nu. Am sunat la 112 imediat și le-am spus că este vorba despre un copil într-o baltă de sânge. Soția a venit după mine și a trecut pe lângă cei doi care erau uciși și întinși pe jos, iar criminalul începuse să țipe că mai omoară pe altcineva. Voia să se sinucidă și el și își băgase cuțitul în gât. Deci prima dată a omorât copilul, automat, ea a văzut când a fost ucis copilul.”, spune preotul din Măhăești care a sunat la 112 ca să anunțe tragedia.


Ambii preoți ai lăcașului de cult o cunoșteau pe femeie și au descris-o ca fiind o persoană credincioasă, prezentă la slujbe, o mamă liniștită.

► „M-am închinat când am văzut ce s-a întâmplat. Și actualul concubin spunea că bărbatul o urmărea peste tot. Era o femeie credincioasă, apropiată bisericii. Ea nu s-a plâns de nimic, nu ne-a spus nimic. Era o femeie liniștită”, declară, Ionuț Năstase, preotul din Mihăești.

 


Citiți toate detaliile despre odioasa crimă care a avut loc, ieri, la biserica Mihăești, dând CLICK AICI

 


Video preluat: Gandul.ro