(video) Preotul care a accidentat intenționat un pieton! Vezi reacția Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului

Update

Instanța a decis arestarea preventivă în cazul preotului.

 

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului a transmis prin intermediul unui comunicat de presă o reacție în legătură cu preotul care o accidentat intenționat un pieton, transmitând că se dezice de atitudinea părintelui.

„Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului, a aflat cu mâhnire de faptul că un cleric din cuprinsul Eparhiei, este cercetat într-o anchetă de natură penală de către organele judiciare.

Precizăm că Eparhia Argeșului și Muscelului, se dezice de atitudinea clericului și condamnă ferm asemenea manifestări.

După efectuarea cercetărilor de către organele abilitate ale Statului Român în asemenea situații și după stabilirea circumstanțelor care au condus la evenimentul amintit anterior, Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului, va întreprinde măsurile statutare și canonice, care se impun”, transmite Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului.

 

Reamintim că preotul, în vârstă de 42 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore pentru tentativă de omor, după ce, marți, în Pitești, a lovit un pieton care încerca să traverseze regulamentar. Se pare că între cei doi a existat un conflict, înainte ca preotul să-l lovească pe pieton cu mașina. (CITEȘTE AICI)