(video) Pregătiri intense la Corbi pentru Festivalul Stonebird!

Mâine, în comuna Corbi, începe Stonebird Festival. Este primul festival rock, de o asemenea anvergură, organizat vreodată în Argeş. Pentru punerea în scenă a unui astfel de eveniment sute de oameni au muncit, de la organizatorii festivalului până la lucrătorii din cadrul administrației locale.

Zona unde își va deschide în premieră porțile festivalului este gata. S-a asfaltat drumul către Stonebird Festival Corbi, scena a fost amplasată, au fost amenajate parcări pietruite, toelete, dușuri. De asemenea, pe platoul de la Corbi va exista zonă pentru a lua masa, pentru relaxare și pentru camping.


”Vom merge cu cortul și vom asculta muzica de cea mai bună calitate într-un loc de excepție. Am un platou foarte mare, încăpător, unde vom avea zonă de food, zonă de drink, zonă de chill, mai multe zone de camping, parcări, toalete, dușuri, absolut orice ne este necesar la un astfel de eveniment.”, a declarat în cadrul conferinței de presă, Mihai Capet-coorganizator al Festivalului Stonebird. 

Edilul comunei, Virgil Baciu, nu s-a oprit doar la mici investitii. Realizând amploarea acestui eveniment și numărul mare de spectatori care vor tranzita zona, s-a asigurat că fiecare iubitor de rock va avea unde se caza și se va bucura de o sonorizare pe măsură.  Astfel, puterea rețelei electrice a fost suplimentată pentru a evita orice neplăcere.


În privința cazării, acesta a declarat în cadrul conferinței de presă prilejuită de Festivalul Stonebird, că au fost amenajate zone de camping (pentru 1500 de persoane), pensiuni și chiar cazări la gospodarii din localitate. 20 de familii au pus la bătaie camere și un mic dejun tradițional pentru cei care ajung în acest weekend la Corbi.
În cazul pensiunilor, prețul pentru o noapte (2 persoane) variază între 120 d elei și 140 de lei, inclus fiind și micul dejun. 


Locuitorii comunei Corbi au acces gratuit la Stonebird Festival. Pentru evitarea aglomeratiei, aceștia sunt rugati sa vina la sediul primariei Corbi maine intre orele 09.00 - 14.00 pentru ridicarea bratarii de participare la eveniment.