VIDEO! UPDATE: POMPIERUL EROU - CU SOŢIA ŞI FETIŢA ÎN VIZITĂ LA CĂŢELUL SALVAT DE LA MOARTE!

Mugurel Costache, pompierul care ieri a salvat un cățel intoxicat cu fum, în urma unui incendiu, a mers astăzi la cabinetul veterinar pentru a-l vizita pe micuțul patruped. Conform medicilor veterinari, cățelul este în continuare în stare gravă din cauza stopului cardio-respiratoriu, având și o pareză pe partea dreaptă, însă este conștient, vioi și cooperant. 

La această vizită acesta a fost însoţit de soţia şi fetiţa lui care a rămas impresionată de gestul tatălui său, care s-a ataşat emoţional de caţel.

Ce spune mama pompierului despre fiul său:

Ce spune fetiţa pompierului despre tatăl erou:

 

Videoclipul în care pompierul erou încearcă să readucă cățelul la viață, făcându-i masaj cardiac și respirație gură la ... bot, a făcut înconjurul lumii practic, emoționând mii de oameni din întreaga țară și din străinătate. Pagina de socializare a bărbatului a explodat cu mesaje de felicitare și cereri de pietenie. Fetița sa de numai șase ani i-a mulțumit frumos pentru că a salvat cățelul. 

Momentan, oamenii care empatizează cu cazul cățelului, se roaga ca atât animalul cât și stâpânul acestuia care se află în comă indusă din cauza rănilor suferite în urma incendiului, să se însănătoșească. 

CITEȘTE ȘI ... INCENDIU ÎN PITEȘTI - PERSOANĂ PRINSĂ ÎN FLĂCĂRI