(video) Polițiștii din Argeș - Moment de reculegere pentru Cristian! A fost împușcat mortal de un interlop în Timiș

Politistii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Argeș au ieșit, astăzi, în fața sediului pentru a ține un moment de reculegere în urma morții colegului lor. Sirenele autospecialelor au sunat, iar polițiștii au salutat în tăcere. 

Au fost scene dramatice, duminică după-amiază pe şoseaua dintre Lugoj şi Timiş, în zona localităţii Izvin. Poliţistul, Cristian Amariei, şi un coleg de-al său încercau să îl oprească pe suspectul care s-a refugiat în curtea unui localnic. 

În momentul în care bărbatul se grăbea să  fugă cu maşina furată din curte, a fost surprins de unul dintre  poliţisti. A urmat un schimb de focuri, iar poliţistul a fost rănit de un glonţ în zona gâtului. Din păcate, poliţistul Cristian Amariei, de 43 de ani, nu a mai putut fi salvat. Colegul poliţistului ucis a continuat urmărirea, însă fugarul l-a împuşcat şi pe el în picior, apoi a sărit un gard şi s-a făcut nevăzut. 

CITEȘTE ȘI ... (video) Valize suspecte pe scările din fața cabinetului maestrului Nae Zărnescu!

 

Agentul Cristian Amariei avea 20 de ani de experienţă, era căsătorit şi tată a doi copii. 

Potrivit poliţiştilor, fugarul s-ar fi ascuns într-o pădure. Ionel Marcel Lepa a fost dat în urmărire naţională. Are asupra lui un pistol calibru 7,65 de fabricație sârbească, cu care, de altfel, l-a împușcat pe polițistul Cristian Amariei.