(video) Poliția Argeș, acțiuni pentru prevenirea răspândirii și limitarea infectării cu SARS COV-2

În această seară, Inspectoratul de Poliție Județean Argeș, împreună cu Inspectoratul de Jandarmi Județean Argeș, dar și alte instituții cu atribuții în domeniu, au desfășurat acţiuni, în sistem integrat, de verificare a respectării măsurilor de prevenire și limitare a infectării cu virusul Covid-19.

Au fost organizate acțiuni punctuale, în special de prevenire,  fiind vizate zonele aglomerate, zonele de agrement, centrele comerciale, restaurantele și mijloacele de transport în comun, atât în mediul urban, cât şi în mediul rural.

S-a avut în vedere respectarea măsurilor organizatorice specifice, a programului de lucru, dar și respectarea măsurilor de protecţie individuală. 
Până în acest moment, nu au fost identificate situații deosebite. 

Reamintim că sancțiunile se aplică de către polițiști doar ca urmare a încălcării normelor legale, iar cuantumul acestora se stabilește prin evaluarea obiectivă a fiecărei situații constatate.

În contextul actual, polițiștii argeșeni vă recomandă să conștientizați importanţa, pentru întreaga comunitate, a măsurilor necesare, precum şi efortul comun pentru limitarea riscului de răspândire a infecţiei cu Coronavirus. Abordarea constantă a unei conduite preventive, responsabile, de către fiecare persoană, este esenţială pentru a limita riscul de infectare şi transmitere.