(VIDEO) Ploile torențiale au afectat mai multe gospodării din Argeș! În unele zone au căzut copaci   | Sursa Ta

Ploile torențiale anunțate încă de ieri au afectat mai multe gospodării din județul Argeș.

La 112 au fost sesizate câteva situații în care apa a pătruns în cateva gospodării din localitățile: Bascov, Bradu, Hârsești, Merișani, Recea, Costești chiar și cartierul Prundu din Pitești.

Nu au fost probleme deosebite, apa fiind de adâncimi mici dar la Bradu, apa nu putea fi preluată de canalizare, iar adâncimea apei patrunse în locuința afectată nu permitea utilizarea motopompei. În acel caz autoritățile locale au acționat cu un utilaj pentru a facilita scurgerea apei.

CITEȘTE ȘI... Lista de funcționare a unităților școlare din județul Argeș! Cine trece în scenariul 2

Pompierii au acționat de asemenea pentru extragerea apei dintr-un beci din localitatea Merișani și dintr-o locuință din localitate Hârsești.

Totodată în localitatea Budeasa, au intervenit autoritățile locale pentru deblocarea drumului, informează reprezentanții ISU Argeș.

Sursa: ISU Argeș

 

Update:

De asemenea la 112 a fost făcută o sesizare în urmă cu puțin timp, un copac a căzut peste niște cabluri electrice în Piteşti, pe strada Grigoresti. 

La fața locului intervin pompierii pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire și stingere ale incendiilor, precum și pentru degajarea copacului.