(video) Măsuri Covid ignorate complet. Petrecere spartă vineri - Duminică a organizat o alta

UPDATE, 8 martie:

În acest sfârșit de săptămână, jandarmii argeșeni au desfășurat mai multe acțiuni de prevenire a răspândirii a virusului Sars-Cov2 și de verificare a respectării măsurilor sanitare impuse.

După ce vineri, jandarmii au dat iama într-un restaurant din zona centrală a municipiului Pitești, oprind petrecerea și fiind aplicate sancțiuni 13 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 5000 de lei, duminică s-au întors în același restaurant, unde se desfășura o petrecere de cununie. Și de data aceasta, au fost împărțite amenzi. Administratorul localului precum și organizatorul evenimentului au fost sancționați cu câte 2000 de lei fiecare, iar petrecerea a fost stopată. 
 

Botez cu amendă de 2000 de lei

Pe de altă parte, sămbătă, jandarmii argeșeni au oprit un botez în localitatea Lunca Corbului. În această situație organizatorul evenimentului a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2000 de lei.

----------------------------------------------------------------

În cursul zile de ieri, jandarmii argeșeni care desfășurau acțiuni de verificare a modului de respectare a măsurilor sanitare impuse pentru această perioadă, au constatat faptul că în interiorul unui restaurant din centrul municipiului Pitești avea loc o petrecere privată la care participau mai multe persoane.


Având în vedere că organizarea de orice fel de reuniuni este interzisă, jandarmii au sancționat contravențional atât organizatorul evenimentului cât și administratorul societății comerciale, dar și participanții aflați în interiorul restaurantului. 

CITEȘTE ȘI ... (VIDEO) Femeie scoasă de vecini din calea flăcărilor. Casa distrusă de incendiu


În total au fost aplicate 13 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 5000 de lei, iar petrecerea a fost întreruptă.