(video) Petrecere cu 100 de participanți - spartă de jandarmi azi noapte!

Petrecere de botez spartă de jandarmii argeșeni, în cursul nopții trecute, în comuna Rătești. La acțiunea de control au participat jandarmii din cadrul Detașamentului 1 Jandarmi Mobil alături de polițiști din cadrul Poliției Orașului Topoloveni și un echipaj al Serviciului de Acțiuni Speciale.

Conform oamenilor legii, în restaurant se aflau aproximativ 100 de persoane.

În urma acțiunii, jandarmii au aplicat 20 de sancțiuni contravenționale în valoare de 17500 lei. Astfel că administratorul localului precum și organizatorul evenimentului (tatăl copilului botezat) au fost sancționați fiecare cu câte 5000 de lei. 

CITEȘTE ȘI ... Cine se poate vaccina în etapa a doua a campaniei!


Supărat pe legiuitori - un mesean s-a ales cu 1500 de lei amendă!

 

În timpul acțiunii un bărbat în vârstă de 33 de ani, participant la eveniment, a fost sancționat cu amendă în valoare de 1500 de lei ”pentru refuzul de a furniza informații în vederea stabilirii identității și a devenit recalcitrant cu forțele de ordine”. Mai exact, meseanul a devenit recalcitrant verbal față de oamenii legii.

”În perioada următoare, jandarmii argeșeni vor continua, fie independent, fie în cooperare cu Poliția, să desfășoare acțiuni de verificare a respectării măsurilor de prevenire a răspândirii a virusului Sars-Cov2 în tot județul Argeș.
Recomandăm cetățenilor să evite locurile aglomerate și să limiteze contactul direct cu alte persoane.”, transmite Jandarmeria Argeș.