(Video) Percheziții în Argeș pentru destructurarea unei grupări infracționale!

În urma a opt percheziții efectuate în județul Argeș, au fost depistate șapte persoane bănuite de trafic de minori, proxenetism și trafic de droguri.

La data de 25 noiembrie, polițiști ai Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești – Serviciul de Combatere a Traficului de Persoane, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T. - S.T. Pitești, au efectuat opt percheziții domiciliare, în județul Argeș, la locuințele a șapte persoane bănuite de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de minori, proxenetism și trafic de droguri de mare risc. 

Din cercetări au rezultat indicii că, începând cu luna februarie a acestui an, membrii grupării ar fi racolat două minore și o femeie, pe care le-ar fi determinat să practice prostituția, înlesnindu-le desfășurarea activităților și obținând foloase materiale.

Totodată, cele șapte persoane ar fi desfășurat activități infracționale de trafic de droguri de mare risc.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate un grinder, un cântar electronic, 2 grame de substanță susceptibilă a fi drog de mare risc, mai multe telefoane mobile, cartele telefonice și suporți externi de memorie. 

7 persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. - S.T. Pitești, pentru audieri.

În cauză, s-a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul jandarmilor din cadrul I.J.J. Argeș și I.J.J. Dolj.