Update: Percheziții în Argeș! 6 bărbați au fost reținuți

Update 6 iunie

În urma perchezițiilor desfășurate, miercuri, în județele  Argeș, Dâmboviţa, Galaţi şi Teleorman, au fost reținuți 6 bărbați, cu vârste cuprinse între 45 și 56 de ani. De asemenea, au fost descoperite și ridicate cantitatea totală de aproximativ 700 de litri de carburant susceptibil a proveni din furt, 140 de recipiente susceptibile a fi fost folosite la săvârșirea faptelor, precum și documente şi înscrisuri.

Potrivit cercetărilor, 19 bărbați cu vârste cuprinse între 28 şi 61 de ani, ar fi sustras motorină din locomotivele aparţinând unui operator privat de transporturi feroviare. 

 

În această dimineață, polițiștii din cadrul Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Argeş, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, efectuează 20 de percheziții domiciliare, pe raza județelor Argeș, Dâmboviţa, Galaţi şi Teleorman, la persoane bănuite de săvârșirea de infracțiuni de furt de carburant.

19 persoane vor fi conduse la sediul poliției, pentru audieri și dispunerea de măsuri legale.

CITEȘTE ȘI ... AZI! Drum național acoperit de apă - Circulație întreruptă în Argeș

 

Perchezițiile sunt efectuate într-un dosar penal instrumentat de Serviciul Judeţean de Poliţie Transporturi Argeş, privind săvârșirea de infracţiuni de furt calificat, cu sprijinul polițiștilor din cadrul secţiilor regionale de poliţie transporturi Craiova şi Galaţi, precum şi din cadrul Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Dâmboviţa. 


Din cercetăria reieșit că, în anul în curs, 19 bărbați cu vârste cuprinse între 28 şi 61 de ani, ar fi sustras motorină din locomotivele aparţinând unui operator privat de transporturi feroviare. Ulterior cei în cauză ar fi valorificat carburantul la diverse persoane. Prejudiciul este în curs de stabilire.