(video) Politicianul care și-a arătat ”organul” organului - trimis în judecată!

UPDATE, 16 aprilie 2019

Fostul consilier local PSD, Bogdan Udroiu, este trimis în judecată în luna mai pentru ameninţare, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi ultraj contra bunelor moravuri. Pe 5 iunie 2017, Bogdan Udroiu, la acea vreme consilier local PSD la Mioveni şi preşedinte al Consiliului de Administraţie al Regiei Judeţene de Drumuri Argeş, a făcut scandal într-un bar din Mioveni şi ulterior la sediul poliţiei din oraş, unde şi-a arătat organul sexual, i-a înjurat pe oamenii legii şi a ameninţat cu moartea un profesor. 

Un poliţist l-a filmat, iar înregistrarea video distribuită pe internet a ajuns rapid virală, făcând ocolul ţării. În urma scandalului iscat atunci, Bogdan Udroiu, învăţător de profesie şi fost inspector şcolar general adjunct, şi-a dat demisia din Consiliul Local Mioveni şi din cea de preşedinte al Regiei Judeţene de Drumuri Argeş.

Sursa: Adevarul.ro

UPDATE:

Conform comunicatului emis de Poliția Argeș: ”Referitor la imaginile apărute în spațiu public privind intervenția polițiștilor din cadrul Poliției Orașului Mioveni, la data de 5 iunie a.c., la o sesizare primită prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, vă informăm că în urma interveției a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice. Totodată, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Argeș a dispus structurilor competente verificarea modului de intervenție a polițiștilor la respectivul eveniment.”

De asemenea, cu puțin timp in urmă, Consiliul Județean a transmis un comunicat prin care anunță că Bogdan Udroiu și-a dat demisia, azi, din funcția de președinte al Consiliului de Administrație al Regiei Județene de Drumuri Argeș.

 

Le-a arătat poliţiştilor „organul” din pantaloni
Consilierul local din Mioveni, pesedistul Bogdan Udroiu, a întrecut orice măsură a bunul simţ săptămâna trecută, devansându-l chiar şi pe Boureanu, adăugând la înjurături şi reacţii violente şi un gest de o obscenitate înjositoare. I-a ameninţat pe poliţişti cu „instrumentul” din nădragi, singurul cap cu care mai gândea la acel moment, cel de pe umeri fiind inundat cu băutură!

Mi-a dat cu pumnul în faţă, în maşină!
În a doua zi de Rusalii, Bogdan Udoriu, îmbibat bine cu alcool, a făcut scandal într-un bar din oraşul Mioveni. A făcut atât de mult tămbălău încât patronul localului a fost nevoit să cheme Poliţia şi a fost dus la secţie. Luat pe sus de oamenii legii, acesta a început să îşi verse nervii pe ei, unul dintre poliţişti declarând că l-a şi lovit: „Mi-a dat cu pumnul în faţă, în maşină!”, iar colegul martor la incident a completat: „L-a înjurat de mă-sa, de copiii!”.

Dacă pui mâna pe mine, ţi-o rup!
La intrarea în secţie a continuat show-ul, care a fost şi înregistrat audio-video. Bogdan Udoriu, consilier local, a început să arunce cu înjurături, mai rău ca la uşa cortului. Replicile acestuia nici măcar nu pot fi reproduse în scris. Şi-a aruncat cu maieul în poliţişti şi i-a jignit pe aceştia. „Dacă pui mâna pe mine îţi rup mâna!”, „Mâncami-ai p... de prăpădit!”. Doi poliţişti l-au ţinut ca să nu se ia la bătaie cu un altul. Punctul culminant a fost când acesta şi-a scos cu nonşalanţă „instrumentul” din pantaloni şi l-a arătat celor din secţie, după cum se poate vedea şi în imagini.

Bogdan Udroiu este consilier local, de profesie învăţător, şef al Cosiliului de Administraţie al Regiei de Drumuri şi fost director al societăţii de Construcţii Reparaţii Mioveni.