Piteșteanul reținut pentru agresiune sexuală, a fost încarcerat!

Update, 27 noiembrie 2020:

În ziua de 26 noiembrie, poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale Argeș au pus în executare un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, emis de Tribunalul Argeş, faţă de un bărbat de 36 de ani, din Pitești, ca urmare a înlocuirii măsurii preventive a arestului la domiciliu, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de agresiune sexuală.

Reamintim că la data de 18 august, cel în cauză a fost reţinut de polițiști, pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

Bărbatul a fost încarcerat.

 

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați ieri, 18 august, de un minor care se afla într-un parc din Pitești, acesta a afirmat că a asistat la momentul în care două fete minore de 12 ani, ar fi fost agresate de un bărbat.

Oamenii legii l-au identificat pe individ, fiind vorba despre un bărbat, din Pitești, în vârstă de 35 de ani, care ar fi abordat două fete și le-ar fi atins în zone intime, după care ar fi încercat să sustragă ghiozdanul uneia dintre ele.

În acest context piteșteanul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind  întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de agresiune sexuală și tentativă de furt iar în cursul zilei de astăzi Judecătoria Piteşti a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.
 

Întrebați de către reporteri despre acest subiect, oamenii de pe stradă au răspuns fie că pedofilul trebuie să plătească pentru fapta lui, altă persoană a spus că trebuie să se aplice legea asa cum scrie iar gestul lui este unul incalificabil. 

Părerea oamenilor este că nu trebuie tolerat așa ceva iar bărbatul ar trebui să facă inchisoare pe viață sau chiar împușcat, cum preciza un domn.

În imaginile următoare sunt răspunsurile cetățenilor și declarația purtătorului de cuvânt al Poliției Argeș, Florin Popa :