VIDEO.PARAPEȚII CARE AR PUTEA SĂ SALVEZE MULTE VIEȚI ÎN URMA ACCIDENTELOR RUTIERE!

VIDEO. PARAPEȚII CARE AR PUTEA SĂ SALVEZE MULTE VIEȚI ÎN URMA ACCIDENTELOR RUTIERE! Inveția asta ar putea fi utilă pentru milioane de oameni!

Coreenii au dezvoltat bariere care ar putea salva șoferii în cazul unui accident. Conform informațiilor furnizate chiar de către Organizația Mondială a Sănătății, nu mai puțin de 1,25 milioane de oameni mor în fiecare an din cauza accidentelor rutiere.

Barierele de protecție pot ajuta un șofer în mai multe feluri. Acestea pot împinge vehiculul înapoi pe șosea, sau îl pot opri în totalitate. Desigur, acestea nu pot proteja șoferii întotdeauna, iar în cazul în care vehiculul are dimensiuni foarte mari sau circulă cu o viteză foarte mare, acesta ar putea să depășească bariera complet.

După cum scrie site-ul Interesting Engineering, însă, barierele moi ar putea să se dovedească mult mai utile decât cele fabricate din oțel. Asta deoarece ele ar putea proteja șoferii de șoc și, în mod automat, ar putea salva mai multe vieți. Astfel, o companie numită ETI (Evolution in Traffic Innovation) a creat un sistem de bariere rotative.

sursa: vocea.biz