(video) UPDATE! Braconierul sadic- lăsat în libertate!

UPDATE 11 MAI, ora 14:00

Bărbatul, care a luat viața unei căprioare într-un mod de nedescris și a mortalizat momentul într-un video, a fost lăsat în libertate. Acesta este cercetat sub control judiciar pentru 60 de zile.

 

UPDATE 9 MAI, ORA 17:00

Bărbatul de 30 de ani a fost reținut pentru braconaj. El riscă să stea în închisoare de la 6 luni la 3 ani.

UPDATE 9 MAI

Pentru identificarea braconierului, polițiștii au desfășurat, astăzi, două percheziții domiciliare, pe raza comunei Bârla. În urma perchezițiilor a fost identificat și depistat un bărbat, de 30 de ani, din comuna Bârla, bănuit de săvârșirea infracțiunii de braconaj. De asemenea, oamenii legii au găsit și ogarii. Bărbatul va fi condus la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș pentru audieri.

UPDATE:

"În urma apariției în spațiul public a unor imagini in care un bărbat, cu ajutorul unor câini de vânătoare braconează un exemplar de căprior, polițiștii IPJ Argeș s-au sesizat din oficiu, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de braconaj, în acest moment desfășurându-se cercetări pentru depistarea persoanei care apare în imagini și tragerea acesteia la răspundere penală", a precizat Madalin Zamfir, purtator de cuvant al IPJ Arges.

 

Imaginile sunt surprinse pe un fond de vânătoare privat din judetul Argeș, în comuna Bârla, acolo unde un braconier intră periodic pe fondul de vânătoare respectiv.

 

Aduce câțiva ogari cu care hăituiește căprioarele, iar apoi le omoară.

CITEȘTE ȘI ... Nicola Inquieto la Curtea de Apel Pitesti: ”Nu am dat bani mafiei, am trimis mamei pentru dinți!”

În imaginile de față se vede cum tine un pui de căprioară pentru ca să fie mâncat de câini, iar la final îi frânge gâtul.